Selecteer een pagina

Partners

We delen een gezamenlijke passie voor het hardlopen, sporten en/of de stad Rotterdam. Onderstaande partners helpen onze marathonbeleving te verrijken, waarvoor onze dank!

Partners

Runnersworld Dordrecht

Sinds 1 januari 2023 is Runnersworld Dordrecht eigendom van Marco Vink, beheerder van de RMD-community sinds april 2015. Samen met zijn team van ervaren specialisten staat hij klaar voor al jouw marathonavonturen.

Runnersworld Rotterdam Centrum

Partner van RMD sinds begin 2016. De hardloopwinkel in het centrum van Rotterdam waar ze altijd klaar staan voor persoonlijk advies aan en aandacht voor zowel beginnende als ervaren hardlopers.

Marathons International

Marathons als die van Tokyo, Londen, Berlijn en New York kennen voor deze organisatie geen geheimen en dat is niet zo gek met meer dan 40 jaar ervaring. Rotterdam kennen wij op ons duimpje. Met Marathons International veroveren wij de rest van de wereld.

TrendyHangers Medaillehangers

De Rotterdam-hanger is dé medaillehanger voor jouw Rotterdam marathon medaille(s)! Maar ook voor andere sporten dan hardlopen kun je natuurlijk bij hun terecht voor iets moois en unieks.

Bouw- & Handelsbedrijf C.N. Bouman-Andel B.V.

Uw partner voor zowel nieuwbouw als verbouwingen en onze partner afgelopen april met betrekking tot o.a. de opbouw en inrichting van onze accomodatie op de dag van de marathon.

Medaillegraveren.com

Geen zin om na wedstrijden in de rij te staan voor het graveren van je medaille? Dennis en Wendy, beiden zelf fanatieke hardlopers, doen dit met zorg voor jou achteraf en maken jouw herinnering compleet.

CBO Security

CBO Security is een full-service intermediair op het gebied van al uw beveiligingsvraagstukken. Via één aanspreekpunt regelt u al uw zaken. Door héél Nederland met lokale beveiligingspartners.

Scheenjes Interim

Richard Scheenjes is een zeer ervaren interim manager/consultant op het gebied van HR/Payroll. Hij is inzetbaar voor zowel leidinggevende als operationele functies in diverse branches.

Frank Bruining

Frank Bruining werkt met toegewijde mensen die dagelijkse meditatie inzetten voor een krachtig leven.

BodyExperts

Onze partner tijdens meerdere events. BodyExperts heeft zijn eigen holistische visie op het lichaam en sportmassages en zijn niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Everything is connected!

Sportymaps

Sportymaps levert de marathonloper een blijvende herinnering aan zijn of haar wedstrijd met haar minimalistische parcoursweergaven. Je kan ze tevens personaliseren!

SportFilmFestival Rotterdam

Na de marathon van 11 t/m 14 april genieten van de mooiste sportfilms en docu’s van internationaal niveau, talkshows met bekende gasten uit de film- en sportwereld, muziek en een hapje en drankje!

Evert Buitendijk Fotografie

Een begrip onder Rotterdamse hardlopers, vaste fotograaf voor o.a. de Running Rebels Rotterdam en de Harbour Run en inmiddels ondekt door Galazo Sports. Met Evert weet je dat het goed zit.

3Develop

Een Rotterdamse onderneming opererend in het grensgebied van visualisatie, ontwerp, beeldbewerking en fotografie. Frans Blok heeft een passie voor het maken en in beeld brengen van kwaliteit en schoonheid.

Marco de Swart Fotografie

Marco de Swart is een Rotterdamse freelance fotograaf en werkt o.a. voor het Algemeen Dagblad en het ANP. Hij wordt ook regelmatig ingezet door diverse bladen en PR-bureaus.

 La Roche-Posay (L’Oréal)

Als marathonloper is een goede UV-bescherming essentieel. La Roche-Posay voert diverse producten in haar assortiment die de loper op een goede en praktische manier kan beschermen.

Le Champion

Le Champion bestaat in 2019 50 jaar. De moeder aller evenementenorganisaties in Nederland met jaarlijks meer dan 60 evenementen en ruim 4.000 vrijwilligers uit haar eigen netwerk. Onder hardlopers vooral bekend vanwege de Dam-tot-Damloop, de Halve van Egmond en de Amsterdam Marathon.

Atletiekunie – Afdeling Breedtesport

De afdeling Breedtesport van de Atletiekunie faciliteert diverse aanbieders in het land om diverse doelgroepen te binden en te boeien, waaronder (aankomend) marathonlopers. Onze online community is geen traditionele vereniging of loopgroep, maar tradities zijn er soms om gebroken te worden nietwaar?

Nemesys Tunnelloop

In 2021 organiseert A.V. Spirit de jaarlijkse terugkerende Tunnelloop op zaterdag 21 augustus. Dé ideale training voor de NN Marathon Rotterdam. Ren individueel 12,5 of 25 km of wandel 12,5 km. Dit jaar ook voor businessteams.

Vestingloop Bergen op Zoom

Het vestingloopconcept breidt zich steeds verder uit. Begin 2020 is de 1e editie van de Vestingloop Gorinchem, met zelfs een halve marathon direct op het programma.

Vestingloop Gorinchem

Het vestingloopconcept breidt zich steeds verder uit. Begin 2020 is de 1e editie van de Vestingloop Gorinchem, met zelfs een halve marathon direct op het programma.

Spijkenisse SPARK Marathon

Een vaste waarde op de hardloopkalender in december met internationale deelnemers. En dwars door de polder kunnen de elementen voor pittige tegenstand zorgen. In totaal doen er zo’n 1.500 deelnemers mee verdeeld over alle afstanden.

Wine Run

Solo of samen met je hardloopbuddy loop je tijdens deze editie een geweldige route en eindig je bij één van de tofste plekken van de stad: een wijnbar! Waar jouw beloning, wijn en jouw medaille, op je ligt te wachten. Daar ga je toch harder van rennen?!

 

Brewery Run

Een unieke hardloopbeleving. Dat is waar het om draait bij de Brewery Run. Oftewel een mooie route lopen door de stad en proeven van het lokale bier. We lopen, we stoppen, we proeven en lopen weer door. Om uiteindelijk bij de laatste brouwerij aan te komen en daar te proosten op de fantastische run die we met elkaar hebben gehad.

Halve Marathon Gouda

Gouda, bekend om haar kaas en stroopwafels krijgt haar eerste halve marathon en wel op zondag 10 november 2019! Net als de 1e editie van de Brabantse Wal Trail in 2018 ondersteunen wij dit soort initiatieven van harte. Wie weet waartoe het nog gaat leiden … 

DrechtStadLoop

Ook de DrechtStadLoop is sinds 2018 partner van RMD. Deze regionale loop met een sterke internationale uitstraling wordt sinds 2003 georganiseerd en is met bijna 3.000 deelnemers inmiddels niet meer weg te denken uit de Zuid-Hollandse hardloopkalender.

Halve marathon Capelle

De Schenkelloop en Schollebosloop zijn in 2019 op gegaan in de Halve marathon van Capelle. Een prachtige route vanaf het centrum door het Hitland en het Schollebos en nu dus met een courante 21.1 km in plaats van 15 en 20 km.

Vestingloop Willemstad

Lopen door prachtige natuur, langs historische plekken en finishen midden in de gezelligheid van de Willemstadse haven met vele sfeervolle restaurants en terrassen. 

Vestingloop Hellevoetsluis

Zondag 1 september 2019 vindt de 1e editie van de Rabobank Vestingloop Hellevoetsluis plaats. De prachtige oude Vesting, stadswallen en haven van Hellevoetsluis vormen het decor van dit gezellige hardloopfeest. Keuze uit een 1 km Familieloop, 5 km Loop, 10 km Loop en 10 km wandeltocht.

Aramco Beach Run

Het The Hague Beach Stadium, de Boulevard, de Pier, duinen en het strand vormen het prachtige decor van dit hardloop en wandelfeest. 1 km tot 15 km parcoursen.

Van Goghloop Nuenen

In 2019 organiseert loopgroep Nuenen de 25e editie van de Van Goghloop. Diverse afstanden inclusief een halve marathon en met in totaal meer dan 1.200 deelnemers.

Vestingloop Brielle

Het parcours biedt een mooie afwisseling tussen de gezelligheid van de stad Brielle en de schitterende omgeving. Het is een uitdagend en afwisselend parcours waarop onderweg veel te genieten valt!

Halve van Hoogvliet

Met een nieuw en verrassend groen parcours is de Halve van Hoogvliet een prachtige wedstrijd op de racekalender. Sinds 2019 is de 21.1 km zelfs gecertificeerd dus je kan er een officieel PR lopen!

Kasteelloop De Halve van De Haar

Met een uniek parcours door het park en de tuinen van De Haar staat Kasteelloop De Halve van De Haar op 2 april weer garant voor het mooiste en gezelligste loopevenement van Midden-Nederland!

Ronde Park 16Hoven

Inmiddels een traditionele klassieker voor alle hardlopers uit Rotterdam en omstreken, zes dagen voor de marathon!

Stadium FunRun Sparta

Toffe 1 tot 10 km parcoursen met start, finish en feest op de middenstip van het prachtige Kasteel. Het is een night run dus geniet van alle sfeervol verlichtte deelnemers en gezelligheid!

Lansingerland Run

EPICinderunning is een gedreven evenementenbureau dat sport, business en goede doelen samen brengt. Passie en plezier in organiseren zijn hierbij de sleutelwoorden. Inmiddels zijn hun stadium fun runs en vestinglopen een begrip op de hardloopkalender.

Midwinter Marathon – Asselronde

Een uniek en prachtig hardloopevenement in en om Apeldoorn. De 45e editie vindt plaats op 3 en 4 februari 2018. Schrijf je snel in voor bijv. de Asselronde: 25 km als perfecte voorbereiding op 8 april 2018.

Marathon Tilburg

In 2017 en 2018 als nieuw hardloopevenement op de kaart gezet. In 2019 helaas (tijdelijk?) gestopt. 

Brabantse Wal Trail

Stuifduinen, spookachtige bossen, water, polders en heide. Heuvelrug de Brabantse Wal zit vol variatie en verrassingen Sportief en ontspannen, één met de natuur. Trail afstanden vanaf 15 km tot en met de ultra van maar liefst 100km.

Halve van Oostvoorne

Ook zonder het Van Buuren Circuit gaat deze loop door Oostvoorne gewoon weer door! Een mooi alternatief voor wie de drukte van de CPC wil ontlopen.

Halve van Westvoorne

Voor een halve marathon over het strand en door/achter de duinen hoef je niet per se naar Egmond. In het eerste weekend van januari is de Halve van Westvoorne een prima alternatief!

EPICindeRunning

EPICinderunning is een gedreven evenementenbureau dat sport, business en goede doelen samen brengt. Passie en plezier in organiseren zijn hierbij de sleutelwoorden. Inmiddels zijn hun stadium fun runs en vestinglopen een begrip op de hardloopkalender.

WPR

Ieder jaar organiseert WPR een leuke serie hardloopwedstrijden in en om Rotterdam waaronder de Halve van Hoogvliet en sinds 2019 ook een 30 km voorbereidingsloop op de marathon van Rotterdam, de Lansingerland Run.

Bar Brasserie Engels

Ervaar Rotterdamse allure en nuchterheid, met een flinke knipoog naar vroeger. De perfecte plek voor lunch, borrel en diner direct naast Rotterdam Centraal.

Fit For Free

Bij deze landelijke keten kan je met één pas in alle 88 Fit For Free clubs sporten. Je kan gebruik maken hoge kwaliteit fitnessapparatuur, gratis begeleiding en leuke groepslessen.

Owayo

Sportkledingleverancier waarbij je online kleding kunt ontwerpen, die met je meedenkt, goede kwaliteit levert en relatief korte en transparante doorlooptijden kent.

RaidLight

Dit Franse sportmerk gespecialiseerd in o.a. trailkleding en accessoires differentieert zich door haar producten zo licht mogelijk te maken en meer functionaliteit te bieden dan haar concurrenten.

inschrijven.nl

Sinds jaar en dag dé inschrijfsite van Nederland. Inmiddels al 1.400 evenementen per jaar!

Topsportcentrum R’dam

Evenementenlocatie naast De Kuip met diverse hallen en zalen die gehuurd kunnen worden om te sporten maar ook uitermate geschikt zijn voor diverse evenementen.

Brand New Yoga

Iris Brand geeft bedrijfsyoga, yoga op het strand en privélessen. Yoga op een nuchtere en toegankelijke manier!

Partners voorgaande jaren

Lokaal

Espressobar in het centrum van Rotterdam, gelegen in Station Hofplein (de Hofbogen). Je kan er terecht voor een kopje koffie, ontbijt, lunch, een stukje taart of een borrel.

Hofbogen

 Op zoek naar dé urban hotspots van Rotterdam? Zet dan koers naar de Hofbogen in Rotterdam Noord!
In de bogen onder deze oude spoorlijn vind je Food & Drinks, Fashion en Design. Hip en Rotterdams!

Dance for Health

‘Change people’s life through movement’. Onder dit motto zet deze stichting zich in met dans de kwaliteit van leven, in bijzonder dat van mensen met Parkinson, te verbeteren.

Luxor Theater Rotterdam

Wij waren er voor de muscial De Marathon maar het Oude en Nieuwe Luxor bieden veel meer shows, concerten, toneel en caberet. Eind 2017 bestaat het Luxor zelfs 100 jaar en dat moet gevierd worden!

Annemiek Loopt verzorgt hardlooptrainingen in Rotterdam en Lansingerland, maar je kan bij haar ook terecht voor: personal coaching, workshops, trainingen, hardloopclinics en runningtherapie.

Een boekje met diverse hardlooproutes in heel Rotterdam. Gedetailleerde kaarten, interviews met locals en met medewerking van individuele hardlopers, loopgroepen, running crews en online hardloopcommunities.

Flijmscherp

Met de concepten KWARTET, OVERWERKEN, RAVOTTEN ALS EEN VIKING, RUGGENGRAAT en OERKRACHT worden wekelijks tientallen Rotterdammers in beweging gezet door de bevlogen Frido Verschoor.

RAAF

Een van de hotspots van Rotterdam Zuid. Deze creatieve hub, grenzend aan de Maassilo heeft een klein podium en een café en diverse zalen te huur voor evenementen.

Rokkeveense Dekkerloop

Inmiddels de Halve van Zoetermeer. Prima georganiseerd loopevenement eind januari.

Rotterdam Info

Bij Rotterdam Tourist Information kun je terecht voor leuke tips en actuele toeristische informatie die van jouw verblijf in Rotterdam een heuse belevenis maken.

OOK PARTNER WORDEN? STUUR ONS EEN BERICHTJE!

8 + 8 =

RMD OP SOCIAL MEDIA

Home     Over     Events     Media    Partners    Links     Contact