Selecteer een pagina

RMD Profiel

RMD Profiel

Er zijn al vele hardloopkalenders op internet en de één nog completer dan de ander, maar dat is juist het probleem. Ze zijn zo algemeen dat ze voor een groot deel juist de plank misslaan (behalve commercieel). De leden van de Rotterdam Marathondeelnemers Facebookcommunity hebben echter een profiel wat niet in het standaardjasje past dus hebben we zelf maar een kalender samengesteld met het beste van diverse werelden, en extra functionaliteiten.

Onze kalender is samengesteld met het volgende profiel in het achterhoofd:

1) Ruim 60-70% van onze leden komt uit Zuid-Holland. Zuid-Hollandse hardloopevenementen zijn dan ook goed vertegenwoordigd, alsmede de meer interessante evenementen uit omliggende provincies.

2) We houden buiten Zuid-Holland vooral van hardloopevenementen van enige omvang en duur. We zijn nou eenmaal marathonlopers.

3) We zijn ook altijd op zoek naar bijzondere loopjes. Afwisseling houdt het lopen interessant.

4) Steeds meer marathonlopers onder de RMD’ers ontdekken het trailen om sterker te worden en even te ontsnappen aan de PR-druk op het asfalt. De leukste en populairste trails in de Benelux nemen we dan ook mee in onze kalender.

5) De meest interessante halve en hele marathons in het buitenland zijn ook ons speelterrein. Een wedstrijd in het buitenland? Een prachtig excuus voor een vakantie!

Tevens bieden we een aantal extra functionaliteiten t.o.v. de meeste andere kalenders:

1) Traditionele kalenders nemen enkel de bevestigde evenementen mee in de planning. Van alle evenementen waarvan wij de datum nog niet zeker weten nemen wij de verwachte datum van de eerstvolgende editie gewoon mee in ons overzicht. Duidelijk herkenbaar dat de datum onder voorbehoud is natuurlijk.

2) Er kan geselecteerd worden op even of oneven weken. Handig voor een groot aantal lopers die daar ieder jaar weer rekening mee moeten houden.

3) Ook de weekdagen zijn toegevoegd en filterbaar. Sommige weekdagen heb je nou eenmaal andere verplichtingen.

4) We hebben een zwaarte-index toegevoegd. Is de Halve van Egmond bijvoorbeeld nou echt de zwaarste van Nederland of staan er nog veel meer vergelijkbare uitdagingen op de kalender?

5) Snel een overzicht van al onze eigen RMD-activiteiten of die van onze partners? Ook die zijn duidelijk herkenbaar en snel te selecteren voor een totaaloverzicht.

 We hebben de kalender zo zorgvuldig mogelijk samengesteld maar het onderhoud kost veel tijd. Mis je iets, of wil je juist graag helpen om hem zo up-2-date mogelijk te houden, laat het ons dan even weten. We waarderen het zeer!

 

RMD OP SOCIAL MEDIA

Home     Over     Events     Media    Partners    Links     Contact