Selecteer een pagina

RMD Lustrum

INFORMATIE INZAKE RMD’S LUSTRUM

In 2019 bestaat RMD 5 jaar! #MR19 is de 5e marathon waar we sinds de oprichting van onze Facebookcommunity naartoe leven en 14 november is het exact 5 jaar sinds de start. Op zaterdag 11 mei vieren we dat met een sportieve activiteit en een BBQ. Een half jaar later, op vrijdag 15 november organiseren we een knallende lustrumborrel.

ZATERDAG 11 MEI – OUTDOOR VALLEY

Adres: Hoeksekade 141, 2661 JL  Bergschenhoek

Programma
14:30   Ontvangst
15:00   Sportieve activiteit 1
16:00   Pauze
16:30   Sportieve activiteit 2
17:30   Douchegelegenheid
18:15   BBQ
20:15   Afsluiting

Wat gaan we doen?
Iedere deelnemer mag twee activiteiten kiezen van elk een uur, met een half uur pauze tussendoor. Je kan bij inschrijving kiezen uit de volgende activiteiten:

 • Survivallen (min. 8 deelnemers)
  Overleven in de modder van het survivalbos. Klimmend, kruipend, hangend, slingerend over of door de sloot, niets is te gek! De hindernissen van het parcours dagen je uit. Ga samen het avontuur aan in het survivalbos van Outdoor Valley. Zijn jullie wel in voor avontuur en niet bang om vies te worden? Dan is dit de activiteit voor jullie! Op het parcours zijn netten, balken, slingertouwen en nog veel meer spannende hindernissen te vinden.
 • Arrow Battle (8 – 21 deelnemers)
  Een combinatie van intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball. Het is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte schuimpunt. De teams strijden om de overwinning door als eerste alle vier de doelen uit de target van de tegenstander te schieten of alle tegenstanders te ‘taggen’.
 • Kanovaren (8 – 54 deelnemers)
  Stap in een Canadese kano of een kajak en peddel door de kreekjes en over de meren waar alleen de waterrecreant kan komen. Leer van de instructeur de fijne kneepjes zodat het kanoën je steeds gemakkelijker afgaat, de tocht die je aflegt begint en eindigt bij Outdoor Valley, waar je na afloop kunt genieten van wat erna komt.
 • Mountainbiken (8 – 30 deelnemers)
  Leer mountainbiken of je mountainbike skills te verbeteren. Samen met een instructeur ga je op ons single track parcours het avontuur aan! Onderweg krijg je technische instructies hoe je het beste een berg kunt beklimmen en afdalen, het parcours van 6,8 km is verspreid over drie heuvels en kent vele snelle afdalingen. Scherpe bochten tussen de bomen door. Korte steile beklimmingen, traptreden van hout en beton. Maar ook enkele vlakke gedeeltes. Een uitdagen parcours waar je controle en balans op de proef wordt gesteld.
 • Suppen (8 – 14 deelnemers)
  De Hawaiianen gebruikten de sup (stand up paddling) vroeger om van het ene naar het andere eiland te gaan. Nu is het jouw beurt! Op een sup beleef je de wereld vanaf het water. Samen met de instructeur ga je op pad en leer je hoe je op een sup staat. Peddel ontspannen of juist actief door het Hoge Bergse Bos.

BBQ
Na een sportieve middag en een eventuele verfrissende douche is het tijd voor de BBQ. Iedereen krijgt drie stukken vlees, er is stokbrood met kruidenboter, salade en voor de liefhebbers zal de patat ook niet ontbreken. Bij de prijs zitten 2 drankjes inbegrepen!

Afsluiting
Als iedereen gegeten en gedronken heeft zal rond 20:00-20:30 de dag worden beëindigd met een paar afsluitende woorden en een prijsuitreiking. Ben jij het meest sportief, fanatiek of heb je de grootste teamspirit? Dan ding je mee naar de prijzen.

Hoe werkt het? 

Het inschrijven loopt via inschrijven.nl De link naar de desbetreffende pagina zal op 1 maart via een aparte post in de Facebookgroep worden geplaats, en daarna een aantal malen worden herhaald in o.a. Message Monday. Bij het inschrijven geef je drie voorkeursactiviteiten aan. Omdat er voor de diverse activiteiten minimale en maximale aantallen deelnemers per keer zijn bepaald zijn wordt er een indeling gemaakt waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de voorkeuren. Op de dag zelf, of indien mogelijk zoveel eerder, laten we weten wat de indeling wordt. Je doet je eerste activiteit volgens planning, hebt daarna een half uur pauze waarna je tweede activiteit start. Na afloop kan je douchen en begint de barbecue.

Wat kost het?

Deelname aan het sportprogramma, de BBQ incl. 2 consumpties bedraagt EUR 42,50 per persoon. Daarnaast is er gelegenheid om aanvullende drankmuntjes te kopen á € 2,35 per muntje (let op, niet genoten muntjes zijn niet terug inwisselbaar).
Deelname aan enkel de BBQ incl. 1 consumptie is beperkt, maar ook mogelijk. De kosten daarvan bedragen EUR 21,25.

We hopen op een stralende dag, met veel lachende gezichten en een relaxte manier om eens iets anders samen te doen dan alleen maar hardlopen. Jij komt toch ook?!

FAQ

Bereikbaarheid met de auto

Voor de deur is gratis parkeergelegenheid. Deze is wel enigszins beperkt en ook voor andere gebruikers van het natuurgebied dus carpoolen wordt op prijs gesteld. Op 500 meter resp. 1 km zijn nog 2 andere parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Outdoor Valley zelf is lastig bereikbaar met het OV. Geef het echter aan op het inschrijfformulier dan zoeken we vrijwilligers om je op te halen om mee te kunnen rijden vanaf metrostation Kralingse Zoom. Kan je beschikken over een OV-fiets dan is het 8 km fietsen vaanf Rotterdam Centraal of 4 km vanaf Rotterdam Alexander.

Kan ik mijn spullen veilig opbergen?

Ja, Outdoor Valley beschikt over gelegenheid om waardevolle spullen veilig op te bergen.

Moet ik rekening houden met speciale kleding?

 Ja, neem vooral makkelijke sportkleding mee die nat en vies mag worden. Je kunt na afloop douchen en schone droge kleding aantrekken.

Ben ik verzekerd tijdens de activiteiten?

Ja, zolang je de instructies en aanwijzingen van de instructeurs opvolgt.

Worden er foto’s gemaakt?

Ja, we proberen gedurende de dag foto’s te maken die we beschikbaar stellen op een later moment. Deze kunnen overigens ook gebruikt worden voor publicatie. Indien je hier bezwaar tegen hebt dien je dit voorafgaande aan de dag zelf bij de organisatie aan te geven.

Kan ik mijn partner/kinderen meenemen?

Het lustrumfeest is bedoeld voor deelnemers en directe leden van de RMD. Partners/familieleden die direct betrokken zijn bij RMD (bijvoorbeeld als vrijwilliger) kunnen wel inschrijven. Helaas is het gezien de aard van het programma organisatorisch niet mogelijk om kinderen mee te brengen.

Ik wil niet meedoen aan de sportieve activiteit maar wel deelnemen aan de barbecue of alleen iets komen drinken. Kan dat?

De afspraak met Outdoor Valley is een totaaldeal. Dat wil zeggen deelname aan het sportprogramma én de BBQ, of in beperkte mate enkel deelname aan de BBQ. Alleen komen borrelen is niet mogelijk. Dat wordt dan 15 november 2019 😉

Het zeikregent. Gaat het dan door?

Jazeker. We zijn toch niet van suiker? Alleen bij onverantwoord slecht weer kan het zijn dat een activiteit niet door gaat op last van Outdoor Valley. De barbecue gaat sowieso door. We hebben toegang tot overdekte tenten en het eten staat altijd droog. 

Ik heb ingeschreven maar kan onverhoopt toch niet mee. Krijg ik dan mijn geld terug?

Tot drie weken voor aanvang kan je kosteloos annuleren. Daarna zijn we genoodzaakt om je deelname definitief te maken. Iemand anders van de RMD in jouw plaats sturen kan wel. Neem daarvoor contact op met de organisatie. 

Ik heb speciale dieetwensen, kan daar rekening mee gehouden worden?

Tot op zekere hoogte wel maar we kunnen niet alles garanderen. Neem contact op met de organisatie voor jouw situatie, dan bespreken we dit met Outdoor Valley.Alles gelezen? Zin in een feestje?

SCHRIJF JE DAN NU HIER IN!