Selecteer een pagina

RMD SHIRT 2019

INFORMATIE INZAKE HET RMD SHIRT 2019

De inschrijving voor het RMD-shirt start vrijdagavond 25 januari.

18:00 Leden van RMD Shirt: huidige bezitters van een RMD-shirt uit 2016, 2017 eo 2018
19:00 Leden van:
– RMD’s The Green Room (enkel mbt 7 april 2019)
– RMD’s The Road THROUGH Rotterdam (enkel mbt 17 maart 2019)
– RMD Support CREW
– RMD Clinics & Social Trail Series
20:00 Alle overige RMD-leden

Het heeft geen zin om nu lidmaatschap aan te vragen voor bovengenoemde functionele subgroepen. Deze zijn enkel toegankelijk voor RMD-leden die zich voor desbetreffende evenementen hebben ingeschreven (17/3 eo 7/4), reeds een support rol hebben vervuld of die mee hebben gedaan aan een eerder gegeven clinic of officiële social trail (Kalmthout/Sallandse Heuvelrug/Domburg).

Het maximale aantal shirtjes wat verkocht zal worden betreft 325 exemplaren (= verkoop 2018 + procentuele groei vd groep).
Het aantal beschikbare shirtjes per bestelronde (18:00-19:00, 19:00-20:00, vanaf 20:00) kan bij grote belangstelling gelimiteerd worden om RMD’ers uit alle groepen een kans te geven. Dit hangt geheel af van de snelheid waarmee de bestellingen binnen komen. Minimaal 30% zal vanaf 20:00 nog te bestellen zijn.

De inschrijving start na een post in de desbetreffende groep met een link naar het inschrijfformulier op inschrijven.nl. Volg indien je niet de mogelijkheid hebt om met iDeal te betalen de instructies in de post van vrijdagochtend in de Facebookgroep.

Verkoopprijs
De individuele verkoopprijs van zowel shirt als singlet bedraagt EUR 32,50. Het is niet mogelijk om van één bepaald type meerdere exemplaren te bestellen. Het is wel mogelijk om zowel shirt als singlet in één bestelling op te nemen.

Personalisatie
Wil je helemaal een op jouw afgestemd shirt, dan bieden we je de mogelijkheid om het shirt te personaliseren.

1) Je kan je eigen naam of bijnaam laten afdrukken op de achterkant van het shirt (reclame-uitingen in de breedste zin vh woord, slogans, www-adressen, suggestieve teksten, etc. zullen geweigerd worden).
2) Tevens is het mogelijk om je palmares m.b.t. de marathon van Rotterdam op de mouw af te laten drukken. De jaartallen (max. 7) komen dit jaar onder het logo van de stad Rotterdam, en staan voor de edities dat je de 42.195 meter over het Rotterdamse asfalt in voorgaande jaren succesvol ten einde hebt gebracht.
RMD’ers die voorkomen op de officiële lijst van Super Marathon Masters EN die zich hebben ingeschreven voor de komende editie, kunnen Super Marathon Master op hun mouw laten afdrukken (per regel één woord)
Op het singlet is het niet mogelijk om de palmares af te laten drukken, maar dat spreekt voor zich 😉
Personalisatie van shirt of singlet kost EUR 2,50 per kledingstuk, ongeacht of je voor één of beide opties gaat.


Maattabel

Zie bijgevoegde afbeeldingen. Deze maattabel geldt voor zowel de shirts als de singlets. Bij je bestelling dien je een maat van 2 tot 12 op te geven (heren) of S1 t/m S10 (dames). Niet de reguliere maten die er wel voor de vergelijking onder zijn gezet. De praktijk van de afgelopen 2 jaar leert dat een aantal dames het singlet moeten inkorten op de schouders en vaak een maatje kleiner nemen dan het shirt. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst kan je je aanmelden voor de aparte Facebookgroep RMD Shirt en kun je naar gebruikerservaringen van anderen vragen. Het is mogelijk om daarna nog van maat te veranderen of andere details te wijzigen. De laatste datum waarop wijzigingen geaccepteerd worden is zondagavond 3 februari 23:59. Je bestelling is daarna ook definitief en het aankoopbedrag kan niet meer gerestitueerd worden wanneer wij de totale order hebben geplaatst bij onze leverancier.

Als extra service is het mogelijk om vanaf maandag 21 januari t/m zondag 3 februari diverse maten van shirt en singlet te passen bij Runnersworld Rotterdam Centrum (Westblaak 109, tegenover het skatepark). Het betreft algemene passhirts van onze leverancier, dus niet shirtjes met een RMD-opdruk. Runnersworld is verder niet betrokken bij de productie of de verkoop. Houd daar svp rekening mee, zeker op drukke dagen in de winkel.

NB zonder bestelling worden lidmaatschapsaanvragen van deze aparte Facebookgroep niet gehonoreerd. Het is overigens puur een functionele groep om berichtgeving inzake het shirt zoveel mogelijk weg te houden uit de reguliere RMD-groep en de timeline daar schoon te houden.

Levering
De streefdatum voor de start van de uitlevering is zondag 17 maart, voorafgaande aan The Road THROUGH Rotterdam. Er kan een keuze gemaakt worden tussen:
1) Ophalen op de dag van ‘The Road’ (gratis, alleen voor deelnemers, event is inmiddels uitverkocht)
2) Ophalen bij Runnersworld Rotterdam Centrum (gratis)
3) Bezorgen (meerprijs EUR 5,50 binnen NL of EUR 13,50 buiten NL)

Randvoorwaarden
– Het shirt mag enkel besteld worden door en voor leden van de Facebookgroep ‘Rotterdam Marathon 2019 Deelnemers’. Lidmaatschapsaanvragen na vrijdag 18 januari worden niet behandeld tot na het einde van de bestelperiode, net als in voorgaande jaren;
– Je doet op 7 april mee aan de marathon (niet de kwart, niet de city run, niet de business run);
– Bestel je het shirt voor de eerste keer dan zal je voor 3 februari een bewijs van inschrijving naar ons moeten sturen, anders bestaat de reële mogelijkheid dat je bestelling wordt teruggedraaid (uiteraard krijg je het aankoopbedrag terug);
– Ben je reeds in het bezit van een RMD-shirt (2016/2017/2018) dan zal steeksproefsgewijs een bewijs van inschrijving gevraagd kunnen worden;
– Wij behouden ons het recht voor om bestellingen terug te draaien, bijvoorbeeld indien wij constateren dat een relatief groot aantal personen het shirt bestellen die tot op heden geen enkele vorm van interactie binnen de groep hebben laten zien. Met het shirt draag je uit dat je de marathon gaat lopen EN na 7 april succesvol hebt volbracht. Tevens zien we je met het shirt als een ambassadeur van onze Facebookgroep. Dat beiden gerespecteerd worden vinden wij belangrijker dan het verkopen van zoveel mogelijk shirtjes.
Indien je twijfels hebt over wat er wel/niet is toegestaan, communiceer dit VOORAF, liefst via Messenger met Marco.

Uitbreiding RMD kledinglijn 2019
In de loop van dit jaar zullen we de kledinglijn verder gaan uitbreiden. Die kleding zal niet gebonden zijn aan een specifiek jaar en de marathon, maar is vooral bedoeld om te laten zien dat je verbonden bent met RMD, dus ook voor vrijwilligers of leden die de hele marathon niet of niet in een specifiek marathonjaar gaan lopen. Diverse samples zijn reeds in bezit maar we gaan er pas mee verder wanneer prijs, kwaliteit en design op alle fronten voldoen. Of die kleding ook groen zal zijn? Waarschijnlijk voor de verandering eens een keer niet 😉

RMD OP SOCIAL MEDIA

Home     Over     Events     Media    Partners    Links     Contact