Selecteer een pagina

RMD SHIRT 2020

INFORMATIE INZAKE RMD-KLEDING 2020

De inschrijving voor het RMD-shirt, – singlet en de RMD-nekwarmer start zaterdagochtend 18 januari 2020.

08:00 Leden van RMD Shirt: huidige bezitters van een RMD-shirt uit 2016, 2017, 2018 eo 2019
09:00 Leden van:
– RMD’s The Green Room
– RMD’s The Road THROUGH Rotterdam
– RMD Support CREW
– RMD Clinics & Social Trail Series
10:00 Alle overige RMD-leden

Ieder uur kunnen er dus meer mensen bestellen. Het is niet zo dat bijv. de leden van RMD-shirt enkel tussen 8:00 en 9:00 kunnen bestellen.
De RMD-subgroepen zijn enkel toegankelijk voor leden die zich voor desbetreffende evenementen hebben ingeschreven, reeds een support rol hebben vervuld of die mee hebben gedaan aan een eerder gegeven clinic of officiële social trail.

De inschrijving start na een post in de desbetreffende groep met een link naar het inschrijfformulier op inschrijven.nl. Neem indien je niet de mogelijkheid hebt om met iDeal te betalen zoals bijvoorbeeld onze Belgische leden contact op met de beheerder.

Personalisatie
Wil je helemaal een op jouw afgestemd shirt, dan bieden we je de mogelijkheid om het shirt te personaliseren!

1) Je kan je eigen naam of bijnaam laten afdrukken op de achterkant van het shirt (reclame-uitingen in de breedste zin vh woord, slogans, www-adressen, suggestieve  teksten, etc. zullen geweigerd worden).
2) Tevens is het mogelijk om je palmares m.b.t. de marathon van Rotterdam op de mouw af te laten drukken. De jaartallen (max. 7) komen onder het wapen van de stad Rotterdam, en staan voor de edities dat je de volledige 42.195 meter over het Rotterdamse asfalt in voorgaande jaren succesvol ten einde hebt gebracht.
RMD’ers die voorkomen op de officiële lijst van Super Marathon Masters EN die zich hebben ingeschreven voor de komende editie, kunnen Super Marathon Master op hun mouw laten afdrukken (per regel één woord). Heb je 8 of 9x de marathon uitgelopen, kan je 8x (of 9x) finisher Rotterdam Marathon op je mouw laten drukken. Het huidige jaar 2020 staat vermeld op de voorkant van het shirt en kun je niet op de mouw laten zetten.

Op het singlet is het niet mogelijk om de palmares af te laten drukken, maar dat spreekt voor zich 😉
Personalisatie van shirt of singlet kost EUR 2,75 per kledingstuk, ongeacht of je alleen je naam op het shirt wil of zowel naam als de jaren waarin je gefinisht bent.

Maattabel
Zie bijgevoegde afbeeldingen. Deze maattabel geldt voor zowel de shirts als de singlets. Bij je bestelling dien je een maat van 2 tot 12 op te geven (heren) of S1 t/m S10 (dames). Niet de reguliere maten die er wel voor de vergelijking onder zijn gezet. De praktijk van de afgelopen 3 jaar leert dat een aantal dames het singlet moeten inkorten op de schouders en vaak een maatje kleiner nemen dan het shirt. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst kan je je aanmelden voor de aparte Facebookgroep RMD Shirt en kun je naar gebruikerservaringen van anderen vragen. Het is mogelijk om daarna nog van maat te veranderen of andere details te wijzigen. De laatste datum waarop wijzigingen geaccepteerd worden is zondagavond 26 januari 2020 23:59. Daarna is je bestelling definitief en het aankoopbedrag kan niet meer gerestitueerd worden wanneer wij de totale order hebben geplaatst bij onze leverancier.

Als extra service voor de juiste maatstelling is het mogelijk om vanaf maandag 6 januari t/m zondag 26 januari diverse maten van shirt en singlet te passen bij Runnersworld Rotterdam Centrum (Westblaak 109, tegenover het skatepark). Het betreft algemene passhirts van onze leverancier, dus niet shirtjes met een RMD-opdruk. Gezien de grote range in maten en 4 verschillende uitvoeringen hebben we niet van ieder kledingitem de volledige passhirtserie. Ze kunnen uiteraard wél vanaf 18 januari besteld worden. Is de ene pasmaat toch echt te groot en de ander echt te klein dan bestel je dus beter de ontbrekende tussenmaat. Let tevens goed op het verschil tussen mannen- en vrouwenkleding. De maten zijn NIET vergelijkbaar. Runnersworld is verder niet betrokken bij de productie of de verkoop. Houd daar svp rekening mee, zeker op drukke dagen in de winkel. Voor vragen kan je dan ook terecht bij de beheerders van RMD en je mede-shirtbezitters in de aparte RMD Shirt groep.

NB zonder bestelling worden lidmaatschapsaanvragen van deze aparte Facebookgroep niet gehonoreerd. Het is overigens puur een functionele groep om berichtgeving inzake het shirt zoveel mogelijk weg te houden uit de reguliere RMD-groep en de tijdlijn daar schoon te houden.

RMD-nekwarmer
De RMD-nekwarmer is vooralsnog een éénmalig (lustrum)product wat je nu kunt bestellen tezamen met het shirt e/o singlet. Het biedt op een simpele manier bescherming tegen zowel de kou alsmede tegen de zon. Ideaal. En het staat nog hip ook. Bekijk voor een aantal mogelijke manieren om de nekwarmer te gebruiken het volgende filmpje.

Levering
De streefdatum voor de start van de uitlevering is zondag 15 maart 2020, voorafgaande aan The Road THROUGH Rotterdam. Er kan een keuze gemaakt worden tussen:
1) Ophalen op de dag van ‘The Road’ (gratis, alleen voor deelnemers)
2) Ophalen bij Runnersworld Rotterdam Centrum (gratis) vanaf maandag 16 maart
3) Bezorgen (meerprijs EUR 5,60 als brievenbuspakketje+ binnen NL of EUR 15,- buiten NL als aangetekende brief)
NB alleen voor onze leden woonachtig in het buitenland is het ook mogelijk het shirt op zaterdag 4 april of zondag 5 april op te halen in onze Green Room nabij Rotterdam Centraal. Scheelt weer verzendkosten.

Verkoopprijs
RMD-shirt EUR 34,-
RMD-singlet EUR 37,50
RMD-nekwarmer EUR 8,95
Het is niet mogelijk om van één bepaald type meerdere exemplaren te bestellen. Het is wel mogelijk om alle items in één bestelling op te nemen.
Wil je alleen de RMD-nekwarmer, dan kan dit niet via inschrijven.nl maar neem even apart contact op met Marco c.q. hou de berichtgeving in de RMD-groep in de gaten.

Randvoorwaarden

– Het shirt mag enkel besteld worden door en voor leden van de Facebookgroep ‘Rotterdam Marathon 2020 Deelnemers’. Lidmaatschapsaanvragen worden vanaf maandag 13 januari niet meer behandeld tot na het einde van de bestelperiode, net als in voorgaande jaren;
– Je doet op 5 april mee aan de marathon (niet de kwart, niet de city run, niet de business run indien je zelf niet de volledige afstand loopt);
– Bestel je het shirt voor de eerste keer dan zal je voor zaterdag 25 januari een bewijs van inschrijving naar ons moeten sturen (screenshot naar Marco via Messenger is voldoende), anders bestaat de reële mogelijkheid dat je bestelling wordt teruggedraaid (uiteraard krijg je het aankoopbedrag terug);
– Ben je reeds in het bezit van een RMD-shirt (2016/2017/2018/2019) dan zal steeksproefsgewijs een bewijs van inschrijving gevraagd kunnen worden;
– Wij behouden ons het recht voor om bestellingen terug te draaien, bijvoorbeeld indien wij constateren dat een relatief groot aantal personen het shirt bestellen die tot op heden geen enkele vorm van interactie binnen de groep hebben laten zien. Met het shirt draag je uit dat je de marathon gaat lopen EN na 5 april succesvol hebt volbracht. Tevens zien we je met het shirt als een ambassadeur van onze Facebookgroep. Dat beiden gerespecteerd worden vinden wij belangrijker dan het verkopen van zoveel mogelijk shirtjes.
Indien je twijfels hebt over wat er wel/niet is toegestaan, communiceer dit VOORAF, liefst via Messenger met Marco.

Procedure bij beschadigingen
We hopen uiteraard dat je lang geniet van je mooie shirt of singlet en deze met trots zult dragen. Het materiaal is echter niet onkwetsbaar. Veiligheidsspelden, camelbags en drinkgordels van mindere kwaliteit, wassen tesamen met andere kleding met ruw materiaal zoals klitteband, ritssluitingen e.d. kunnen in theorie de stof beschadigen. Mocht er kort na de aanschaf een probleem zijn met jouw bestelling meldt dit dan via e-mail ondersteund met kwalitatief goede foto’s van het probleem. Beschadigingen die in de ogen van de fabrikant niet het gevolg zijn van productiefouten of inferieure kwaliteit kunnen wij helaas niet vergoeden. 

RMD OP SOCIAL MEDIA

Home     Over     Events     Media    Partners    Links     Contact