Selecteer een pagina

RMD SHIRT 2023

INFORMATIE INZAKE RMD-KLEDING 2023

De inschrijving voor het RMD-shirt start woensdagavond 1 februari 2023, 20:30 uur.

De inschrijving start na een post in de desbetreffende groep met een link naar het inschrijfformulier op inschrijven.nl. Neem indien je niet de mogelijkheid hebt om met iDeal te betalen zoals bijvoorbeeld onze Belgische leden neem dan even contact op met de beheerders.

Personalisatie
Wil je helemaal een op jouw afgestemd shirt, dan bieden we je de mogelijkheid om het shirt te personaliseren!

1) Je kan je eigen naam of bijnaam laten afdrukken op de achterkant van het shirt (reclame-uitingen in de breedste zin vh woord, slogans, www-adressen, suggestieve  teksten, etc. zullen geweigerd worden).
2) Tevens is het mogelijk om je palmares m.b.t. de marathon van Rotterdam op de mouw af te laten drukken. De jaartallen (max. 7) komen onder het wapen van de stad Rotterdam, en staan voor de edities dat je de volledige 42.195 meter over het Rotterdamse asfalt in voorgaande jaren succesvol ten einde hebt gebracht.
RMD’ers die voorkomen op de officiële lijst van Super Marathon Masters EN die zich hebben ingeschreven voor de komende editie, kunnen Super Marathon Master op hun mouw laten afdrukken (per regel één woord). Heb je 8 of 9x de marathon uitgelopen, kan je 8x (of 9x) finisher Rotterdam Marathon op je mouw laten drukken. Het huidige jaar 2023 komt dit keer terug op de voorkant van het shirt en kan je niet op de mouw laten zetten.

Personalisatie van shirt kost EUR 2,75, ongeacht of je alleen je naam op het shirt wil of zowel naam als de jaren waarin je gefinisht bent.

Maattabel
Zie bijgevoegde afbeeldingen. Deze maattabel geldt voor alle kledingstukken. Bij je bestelling dien je een maat van 2 tot 12 op te geven (heren) of S1 t/m S10 (dames). Niet de reguliere maten die er wel voor de vergelijking onder zijn gezet. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst kan je je aanmelden voor de aparte Facebookgroep RMD Shirt  (zie bevestigingsmail voor de link) en kun je naar gebruikerservaringen van anderen vragen. Het is mogelijk om daarna nog van maat te veranderen of andere details te wijzigen. De laatste datum waarop wijzigingen geaccepteerd worden is zondagavond 19 februari 2023 23:59. Daarna is je bestelling definitief en kan het aankoopbedrag niet meer gerestitueerd worden wanneer wij de totale order hebben geplaatst bij onze leverancier.

Als extra service voor de juiste maatstelling is het mogelijk om vanaf 3 februari t/m zondag 19 februari diverse maten van het shirt te passen bij Runnersworld Rotterdam Centrum (Westblaak 109, tegenover het skatepark) of Runnersworld Dordrecht (Korte Parallelweg 169, Dordrecht).

Zaterdag 4 t/m maandag 6 februari: Runnersworld Rotterdam
Dinsdag 7 (vanaf 12:00) t/m zaterdag 11 februari: Runnersworld Dordrecht
Zondag 12 t/m woensdag 15 februari: Runnersworld Rotterdam
Donderdag 16 t/m zaterdag 18 februari: Runnersworld Dordrecht 

Het betreft algemene passhirts van onze leverancier, dus niet shirtjes met een RMD-opdruk. Gezien de grote range in maten hebben we niet van ieder kledingitem de volledige passhirtserie. Ze kunnen uiteraard wél vanaf 1 februari besteld worden. Is de ene pasmaat toch echt te groot en de ander echt te klein dan bestel je dus beter de ontbrekende tussenmaat. Let tevens goed op het verschil tussen mannen- en vrouwenkleding (maat begint met een S). Runnersworld Rotterdam is verder niet betrokken bij de productie of de verkoop. Houd daar svp rekening mee, zeker op drukke dagen in de winkel. Bij Runnersworld Dordrecht is het op de zaterdagen meestal erg druk. Kom je alleen voor een passhirt geef dat dan even aan. Kom je ook voor andere zaken maak dan voor de zekerheid een afspraak.
Voor vragen kan je terecht bij de beheerders van de RMD-community en je mede-shirtbezitters in de aparte RMD Shirt groep.

NB zonder bestelling worden lidmaatschapsaanvragen van deze aparte Facebookgroep niet gehonoreerd. Het is overigens puur een functionele groep om berichtgeving inzake het shirt zoveel mogelijk weg te houden uit de reguliere RMD-groep en de tijdlijn daar schoon te houden.

Levering
De streefdatum voor de start van de uitlevering is zondag 26 maart 2023, voorafgaande aan The Road THROUGH Rotterdam. Er kan een keuze gemaakt worden tussen:
1) Ophalen op de dag van ‘The Road’ (alleen voor deelnemers)
2) Ophalen bij Runnersworld Rotterdam Centrum vanaf maandag 27 maart of bij Runnersworld Dordrecht vanaf dinsdag 28 maart.
3) Bezorgen (meerprijs EUR 7,50 als brievenbuspakketje+ binnen NL of EUR 15,- buiten NL als aangetekende brief) tussen 28 maart en 9 april.
NB voor onze leden woonachtig in het buitenland is het ook mogelijk het shirt op zaterdag 15 april of zondag 16 april op te halen in onze Green Room vlakbij de start. Scheelt weer verzendkosten.

Verkoopprijs
RMD-shirt EUR 36,-

Randvoorwaarden

– Het shirt mag enkel besteld worden door en voor leden van de Facebookgroep ‘Rotterdam Marathon 2023 Deelnemers’. Lidmaatschapsaanvragen worden vanaf woensdagavond 1 februari niet meer behandeld tot na het einde van de bestelperiode, net als in voorgaande jaren;
– Je doet op 16 april mee aan de marathon (niet de kwart, niet de city run, niet de business run indien je zelf niet de volledige afstand loopt);
– Bestel je het shirt voor de eerste keer dan zal je uiterlijk 19 februari een bewijs van inschrijving voor de marathon naar ons moeten sturen (screenshot naar Marco via Messenger is voldoende), anders bestaat de reële mogelijkheid dat je bestelling wordt teruggedraaid (uiteraard krijg je het aankoopbedrag terug);
– Ben je reeds in het bezit van een RMD-shirt (2016/2017/2018/2019/2020/2022) dan zal steeksproefsgewijs een bewijs van inschrijving gevraagd kunnen worden;
– Wij behouden ons het recht voor om bestellingen terug te draaien, bijvoorbeeld indien wij constateren dat een relatief groot aantal personen het shirt bestellen die tot op heden geen enkele vorm van interactie binnen de groep hebben laten zien. Met het shirt draag je uit dat je de marathon gaat lopen EN na 16 april succesvol hebt volbracht. Tevens zien we je met het shirt als een ambassadeur van onze Facebookgroep. Dat beiden gerespecteerd worden vinden wij belangrijker dan het verkopen van zoveel mogelijk shirtjes.
Indien je twijfels hebt over wat er wel/niet is toegestaan, communiceer dit VOORAF, liefst via Messenger met Marco.

Procedure bij beschadigingen
We hopen uiteraard dat je lang geniet van je mooie shirt of singlet en deze met trots zult dragen. Het is echter een gebruiksvoorwerp en het materiaal is niet onkwetsbaar. Veiligheidsspelden, camelbags en drinkgordels van mindere kwaliteit, wassen tesamen met andere kleding met ruw materiaal zoals klitteband, ritssluitingen e.d. kunnen in theorie de stof beschadigen. Mocht er kort na de aanschaf een probleem zijn met jouw bestelling meldt dit dan via e-mail ondersteund met kwalitatief goede foto’s van het probleem. Beschadigingen die in de ogen van de fabrikant niet het gevolg zijn van productiefouten of inferieure kwaliteit kunnen wij helaas niet vergoeden.

RMD OP SOCIAL MEDIA

Home     Over     Events     Media    Partners    Links     Contact